Wil je meedenken over eerdere, snellere en beter passende en liefdevolle hulp voor kwetsbare jongeren? Praat dan mee, elke dinsdagavond vanaf 20:30 uur. Wat maakt iemand een goede hulpverlener? Zijn we allemaal ervaringsdeskundig? Hoe kunnen ouders en hulpverleners goed samenwerken? Welke meerwaarde levert samenwerking met hulpverleners uit de zorg en het sociale domein op? Hoe kan de gemeente de jeugdhulp versterken?

Breng je eigen onderwerp in, wij brengen het ter sprake in Club StroomOP en openen er een room over!

StroomOP is een netwerk van jeugdhulpverleners en onderwijsprofessionals dat de jeugdhulp wil verbeteren. Door ideeën uit te wisselen, van elkaar te leren en met elkaar op te trekken. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter. Je bent welkom !

Hosts

De gesprekken in de Clubhouse ‘room’ worden geleid door Malou van Hintum en Carlijn Mol.

Hoe kun je meedoen?

Clubhouse is vooralsnog alleen geschikt voor iPhone. Je kunt op Clubhouse als je daarvoor een uitnodiging krijgt van iemand die er al op zit, of als je je aanmeldt bij de app en iemand je toelaat. Mail naar [email protected] en we nodigen je uit. Let op: meld je je aan bij Clubhouse, dan deel je automatisch de contactenlijst in je iPhone met deze app.

Waarom Clubhouse?

Op Clubhouse kunnen we laagdrempelig in gesprek met elkaar, en kun je aan de hand van ieders bio ook meteen zien met wie je praat. Door op een vaste tijd en dag informatie en ideeën met elkaar uit te wisselen, hopen we dat jeugdhulpprofessionals, ervaringsdeskundigen en andere betrokkenen elkaar gemakkelijk wekelijks kunnen spreken, leren kennen, en elkaar ook goed kunnen vinden. Iedereen kan meedoen, wat betekent dat ook iedereen kan meeluisteren. Wij kiezen voor de open en niet voor de besloten mogelijkheid om elkaar te spreken, omdat we graag zo veel mogelijk mensen erbij betrekken.

Uitleg

Wie graag wil hoe het allemaal precies werkt, verwijzen we naar Mieke Langenhuizen, die verschillende keren per week om 9:00 uur op Clubhouse helder uitlegt hoe Clubhouse in elkaar steekt.