Op 18 februari 2022 vierden we de resultaten van het project met de Dag van Jongeren als Stakeholder. Heb je deze dag toch gemist? Of wil je het event nog eens beleven? Kijk dan naar de opnames van deze bijzondere dag.

Mannus Boote neemt jullie mee door het programma van de Dag van Jongeren als Stakeholder. En bekijk de dans die Victor Rottier speciaal voor deze dag heeft gemaakt.

Intro + Dans from BGZJ on Vimeo.


Mohini & Hellen (projectleiders) over het project Jongeren als Stakeholder dat ze de afgelopen twee jaar hebben uitgevoerd binnen StroomOP. Voor Hellen vormt elk afzonderlijk onderdeel de kracht van het project.


Margriet Lenkens vertelt over de uitkomsten van het onderzoek naar een Stakeholder Database. Wat heeft ze ontdekt? En welke aanbevelingen komen daaruit?


Hoe is dat nu om een participatief onderzoek uit te voeren mét jongeren? En wat levert dat dan op? Aisha, Anne en Janneke geven je een inkijkje.


Eva heeft een thuis gevonden bij Gezinshuis Gentle. Hoe gaat het er zo aan toe in een gezinshuis? En wat betekent ‘thuis’ voor Eva?


Eén jaar Jongeren als Stakeholder in 269 woorden. Laat dat maar aan Jorn over! Meer weten over Jorn? Kijk zijn insta account @dechief.


Laat mij je vertellen……. Antonio & Aiba zijn twee van de modellen van de posterreeks. Ze krijgen het podium en vertellen wat beter kan en wat zij te bieden hebben.


Een gesprek met vier bevlogen StroomOPpers: Arne Popma, Martijn Zaal, Suzan Terweij en Frederique Coelman over structureel samenwerken met jongeren in het onderwijs, kleinschalig wonen, de gesloten jeugdzorg en kinder- en jeugdpsychiatrie. Het kan anders, het kan beter en zij laten zien hoe.


Wat is een Impact Tour? En waarom werkt dit? Kijk en luister naar Antonio en Hanno.

Olaf Prinsen (directeur Jeugdzorg Nederland) en Marieke Kleiboer (directeur Jeugd, ministerie van VWS) gaan de uitdaging aan om zich te committeren aan de Meerjarenagenda en het Handboek van Jongeren als Stakeholder. Kijk maar eens.


Carlijn Mol heeft speciaal voor Jongeren als Stakeholder het nummer Eigen Koers geschreven. Wat een power! En daarmee een perfecte afsluiting van deze Dag van Jongeren als Stakeholder.